Koláčik pre najmenších
7. 8. 2010
Potrebujeme:
70 g BIOšpaldovej krupice, 2 veľké jablká, 3 plátky masla, hrsť hrozienok, 1 PL slnečnicových semienok
Ako na to:
Hrozienka zalejeme vodou a necháme 20 minút stáť, potom vodu zlejeme. Jablká očistíme, na jemno nastrúhame, zmiešame s krupicou. Pridáme hrozienka a slnečnicu. Maslom vytrieme zapekaciu misku (priemer 15 – 20 cm), na jej dno položíme 3 tenšie plátky masla a pripravené cesto rovnomerne roztrieme po celom dne. Pečieme v predohriatej rúre na 200 stupňov cca. 3 minúty, znížime teplotu na 180 stupňov a pečieme ešte asi 15 – 20 minút.
Komentáre
Prehľad komentárov
Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.